perjantai 26. helmikuuta 2016

DAY 26, 27 & 28

Perjantaina oltiin taaskin koko päivä varastossa. Päästiin lähtemään hieman aiemmin, because we had been good girls. Kierreltiin työpäivän jälkeen Matalanissa ja mentiin kotiin. Syötiin ruoaksi kalaa, perunaa ja salaattia.

Lauantaina lähdettiin 10.17 bussilla keskustaan. Käytiin hakemassa bussiliput Lontooseen. Lähtöpäivänä (11.3.) ollaan aamulla klo 8.25 lähdössä bussilla kohti Lontoota, perillä meidän pitäisi olla noin 14.55. Kun oltiin saatu hankittua bussiliput käveltiin turistikauppaan, mikä oli akvaarion lähellä. Käytiin myös siinä lähellä olevassa pienessä karkkikaupassa. Karkkikaupan myyjä kertoi tulevansa Suomeen heinäkuussa! Jutusteltiin hetki ja toivotettiin tervetulleeksi Suomeen. Putiikkien jälkeen lähdettiinkin keskustaan päin, Drake Circukseen. Metsästettiin sieltäkin tuliaisia. Syötiin kaupungilla ja lähdettiin 3 maissa kotiinpäin. Meidän piti käydä museossakin, mutta ei jaksettu. Mennään sitten ensi viikonloppuna. :) Illalla katsottiin UMK, ja paras biisi tietysti voitti!!!!

Nyt sunnuntaina ei ajateltu tehdä mitään. Olisin kyllä halunnut mennä kahville, mutta Emmaa ei kuulemma kiinnosta, koska sunnuntai on lepopäivä. Käytiin Tescossa hakemassa lisää tuliaisia (suklaata) ja itsellekkin jotakin. :) 

Ja tuossa vielä kuva tältä päivältä, aurinkoista sunnuntaita!

1 kommentti: