sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

DAY 32-36 - Last weekend in Plymouth

Heissan ja hyvää sunnuntaita!

Torstaina ja perjantaina tehtiin sekailaisia juttuja töissä. Sovituskoppien siivousta, myymälän siivousta ja tietysti asiakkaiden auttamista. En tässä postauksessa perehdy hirveästi siihen mitä ollaan tehty päivien aikan, vaan ajattelin vähän kertoa ihmisten ruokatavoista täällä.

Ollaan todettu täällä ollessamme, että ihmiset ovat aika laiskoja laittamaan ruokaa. Kaupoissa on järkyttävän paljon valmisruokia, paljon enemmän kuin Suomessa. Vihanneksia ja hedelmiäkin löytyy muovisissa annospusseissa ja purkeissa. Lähes kaikki sipsipussitkin ovat sellaisia missä on pienempiä "annos"pusseja sisällä, eli muovia muovin sisässä... Perunoitakin on löydetty valmiiksi kuorittuna ja keitettynä, ja tietysti annospusseissa. Ihmiset syövät täällä tosi paljon herkkuja, lapsilla on melkein aina sipsipussi/suklaapatukka kädessä. Työpaikallamme työtoverimmekin syövät valmisruokia ja herkkuja. Purkkikeittoja, valmispastoja, sipsejä, karkkia, suklaata, limua, mehua. Harvoilla on mukana itsetehtyä ruokaa. Ollaan Emman kanssa tietty syöty aina ruokatauolla valmisruokia, sillä täällä host perheessä emme voi ruokaa tehdä. Mutta voisin väittää, ettei Suomessa työntekijät joka päivä syö lounaaksi valmisruokaa.  Hedelmiä tai marjoja ei olla kertaakaan nähty työkavereillamme... Tuossa seuraavaksi torstain ja perjantain ruokani.
Noin yleensä olen syönyt, ruoat vaihtelevat hieman, mitä nyt tekeekin mieli, mutta keittoa ja pastaa on mulla yleensä ruokana. Tietysti meillä on toinenkin tauko, ja silloin syödään yleensä jotkin leivät, hedelmiä, pähkinöitä yms. 

Host perheessä saadaan yleensä ihan kunnon ruokaa. Välillä on pizzaa tai hamppareita, niiden lisänä tietysti salaattia ja ranskalaisia. Välillä taas on pastaa, kalaa ja perunamuusia, risottoa, uuniperunaa, yms. Nälässä ei ole tarvinnut olla, sillä host vanhempamme laittavat meille aina todella reilusti ruokaa :-D.

Viikonloppuna käytiin kaupungin museossa, harmiksemme siellä ei saanut kuvata. Museon jälkeen mentiin tietysti shoppailemaan ja syömään. Illalla lähdettiin tutkimaan iso clubi nimeltä Oceana, siellä oli 5 tanssilattiaa.. todella iso paikka. Tänään ei olla tehty mitään, lähdin iltapäivällä käymään Tescossa ja Lidlissä ja vähän kävelemässä, Emma ei jaksanut tulla. Huomenna onkin taas uusi päivä. 

Ps. Tänään sain kerättyä UK:n vaakunaan viimeisen osan. :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti