keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

DAY 37, 38 & 39

Kohta tämäkin kokemus on taputeltu. Kahden päivän päästä lähtö, kumpikaan meistä ei usko sitä että kohta ollaankin jo kotona... 

Maanataina saatiin vaihteeksi jotain uutta tekemistä töissä. Saatiin tehtäväksi ottaa kaikista hyllyistä ja pöydiltä isot hintalaput pois, koko myymälästä. Ei siinä mennyt kuin muutama tunti. Matalanissa oli siis vaihtumassa paikkojen järjestys, sillä ale oli nyt ohi. Loppupäivän siistittiin vain myymälää. 

Tiistaina oltiin varastossa ottamassa muoveja pois, koko päivän. Tavaraa oli tullut koko varaston täydeltä. Työpäivän jälkeen ei tehty mitään. Sää oli hirveä, myrskyä ja sadetta...

Tänään, eli keskiviikkona, olikin meidän vika työpäivä. Se oli sitten siinä. Täyteltiin kaikki paperit työpaikkaohjaajamme Paulin kanssa, jonka jälkeen mentiin myymälän puolelle auttamaan yhtä työkavereistamme. Veimme vanhoja vaatteita varastoon, ja menimme takaisin myymälään laittamaan vaatteita koko järjestykseen. Sama työkaverimme Holly oli ainoa keneltä saimme läksiäishalit. Loppupäiväksi mentiin varastoon repimään taas muoveja, tavaraa oli tullut taas lisää. Päivän päätteksi mentiin vielä Paulin luokse, käteltiin ja hyvästeltiin. Saatiin pitää meidän nimikyltit. :)

Nyt on hieman haikea fiilis, tässäkö se nyt oli? Huomenna meitä odottaakin päivä Almondissa, ja kohta ollaankin jo lentokoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti